poniedziałek, 31 marca 2008

пянству бой трезвості герл))))))


да, цього дня так нічого не можна було написати бо як-то кажуть алкоголь все таки взяв своє і здолав не тільки мене, а ще пару людей. Та і що можна говорити тут.
п’янству бой і тому ми його б’ємо при цьому досить таки успішно. І цей бой ми проводимо не на самоті, а із міжнародною компанією. Мене цікавить і вражає інше алкоголізм серед освічених людей, що і професор і грузчик із гастронома „морозівській” однаково п’ють гірку.
Люди знаходяться на різних соціальних та будь-яких інших ступенях. Вони здавалося б ніколи не пересікалися б між собою, вони такі різні, але екзестенційний надрив від відчуття власного буття ля, ля, ля вони переживають однаково пристрасно та однаково гірко заливаються. І годі у цьому шукати якусь велику матерію, всі ми люди і ніщо людське нам не чуже.
Прикро інше, що ніщо крім людської волі не впливає на діяльність людини і жодні обставини не якісь химери. Людина спроможна ставити чоло, найгрізнішим проблемам, що її зустрічали проте ніщо не є таке тривке як людська воля.

Brak komentarzy: